2017-Volleyball

Forbundsmesterskaberne i Volleyball

16. marts 2017


”Torsdag morgen 0530 drog 42 MA, bestående af 17 VPL og 25 faste folk fra TRR afsted mod Fredericia for at deltage i Forbundsmesterskaberne i Volleyball.


Det var lykkedes at skaffe 3 Herrehold og 3 Mix-hold til at spille, og da der ”kun” kom 2 hold fra Vordingborg og 1 fra Slagelse, så var chancen for medaljer var til at få øje på. Og efter en kæmpe indsats fra alle hold var målsætningen om ikke at komme tomhændet hjem også fulgt til punkt og prikke.


TRR kunne komme hjem med en 1. og 3.plads i MIX-rækken, og en 2. og 3. plads i Herrerækken.


Det var en stor fornøjelse at være med som Holdleder og se hvordan der blev kæmpet på alle hold, og jeg vil især gerne rose de VPL for deres spændende kampe, især 4 HBU’s kamp mod Slagelse og 2. og 3. pladsen i MIX-rækken var direkte nervepirrende med flot spil på begge sider af nettet.


Desværre måtte 4 HBU trække det korte strå og ”nøjes” med 3. pladsen.


En stor tak til 5 HBUKMP for at vi kunne låne MG Evi Johanne Kjerulff fra 2 DEL med en dags varsel, og fordi hun spillede med de gamle rotter og så lige den unge Camilla fra MP, så 1 pladsen kunne komme i hus i MIX.

Vinderholdet i MIX

Alt i alt var det en rigtig god dag og en stor tak skal også gå til 4 TPKMP, for at kunne stille bus og en frisk kører (Mads Raeder) til rådighed med så kort varsel.


Jeg håber at der igen næste år kan samles hold fra TRR, så vi kan forsvare medaljerne.

 

En stolt holdleder

Stefan Busk”

3. plads i MIX